Μια επεισοδιακή καταδίωξη στην Κομητεία Μπλάουντ στο Τενεσί κατέληξε στη σύλληψη μιας 22χρονης η οποία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έπινε μπύρα μπροστά στους αστυνομικούς.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 21/1 με την Julia Myers να οδηγείται στη φυλακή αντιμετωπίζοντας σωρεία κατηγοριών μεταξύ αυτών για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, επικίνδυνη οδήγηση, αποφυγή σύλληψης, αντίσταση κατά της αρχής.

Η 22χρονη παραβίασε το όριο ταχύτητας έξω από σχολείο και το περιπολικό που βρισκόταν παρκαρισμένο στο σημείο της έκανε νόημα να σταματήσει. Εκείνη ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να ξεφύγει. Παραβίασε πινακίδες σήμανσης, προσπάθησε να πέσει πάνω σε περιπολικά που συνάντησε στο δρόμο της, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκε σε χαντάκι από το οποίο κατάφερε να βγει.

Τελικά η καταδίωξη ολοκληρώθηκε όταν σταμάτησε για καύσιμα σε βενζινάδικο. Εκεί οι αστυνομικοί υπό την απειλή όπλων ζήτησαν από την οδηγό και τους επιβάτες -δύο άνδρες- να βγουν έξω από το αυτοκίνητο. Η 22χρονη ξάπλωσε στο έδαφος κρατώντας στο χέρι της ένα κουτάκι μπύρα από το οποίο συνέχισε να πίνει, γεγονός που έχει καταγράψει η κάμερα στο ταμπλό του περιπολικού.

Οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να τη μεταφέρουν στο περιπολικό καθώς προέβαλε αντίσταση. Όταν την έβαλαν μέσα, άρχισε να κλωτσά το παράθυρο και να εκτοξεύει απειλές στον έναν αξιωματικό λέγοντάς του πως θα τον σκοτώσει όταν τον συναντήσει σε δημόσιο χώρο.

Πριν την οδηγήσουν στο κρατητήριο την πήγαν σε τοπικό νοσοκομείο για να της πάρουν αίμα. Εκεί παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως οδηγούσε πίνοντας αλκοόλ και τους αποκάλυψε πως ξεκίνησε να πίνει από τις 9.45 το πρωί καταναλώνοντας για αρχή 750 ml ποτού πριν το γυρίσει στις μπύρες…