Η Μάγδα Τσαγγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα το πρωί της Παρασκευής στο MEGA. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της με τον καρκίνο και την αποχή της από την τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η Μάγδα Τσαγγάνη δήλωσε: «Είμαι από… μπλόφα στα καλύτερά μου! Έχω ήδη κλείσει 15 χρόνια χωρίς καρκίνο και πάω στα 16. Είμαι τυχερή που δεν έγινε μετάσταση, αυτό είναι το σημαντικό. Όμως, υπάρχει μια πληγή μέσα μου που δεν θα φύγει ποτέ: το θέμα του σπιτιού μου. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, κάηκε η πολυκατοικία μας».

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Η αποχή μου από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια ήταν δική μου απόφαση. Στην “Μαρία την άσχημη” πέρασα καταπληκτικά, αλλά πιστεύω πως το πολύ άγχος και το συνεχές διάβασμα ίσως συνέβαλαν στην εμφάνιση του καρκίνου».

Τέλος, η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Φυσικά, υπήρχαν στιγμές που φοβήθηκα και έκλαιγα μόνη μου, αλλά τότε ήμουν πιο αισιόδοξη. Σήμερα, με τη ζωή που ζούμε, δεν είμαι πια τόσο αισιόδοξη».