Με σύνθημα «μαζί σου και στα δύσκολα Παναθηναϊκέ!», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε το απόγευμα της Παρασκευής (4/10) τους φίλους της ομάδας, πως όποιος αγοράσει ή έχει ήδη αγοράσει εισιτήριο για το κυριακάτικο (6/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αποκτά αυτομάτως δυνατότητα εξασφάλισης πρόσκλησης για τον αγώνα της 24ης Οκτωβρίου κόντρα στην Τσέλσι στην 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Αυτή την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε έναν κρίσιμο αγώνα. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας! Ας ενωθούμε να στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό με όλες μας τις δυνάμεις.

Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι ζωτικής σημασίας!

Κάθε φωνή μετράει. Γεμίστε τις κερκίδες και δώστε δύναμη στην ομάδα μας.

Ως ένδειξη αναγνώρισης για τη στήριξή σας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε ένα δωρεάν εισιτήριο για τον αγώνα με την Chelsea, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 24/10, χρησιμοποιώντας τον κωδικό σας από το Gov Wallet.

Προϋποθέσεις προσφοράς:

Από την Τρίτη, 8/10, και για 24 ώρες μόνο, μπορείτε να εξαργυρώσετε τον κωδικό από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να διασφαλίσετε τη θέση σας για την Chelsea με ένα δωρεάν εισιτήριο. Η προσφορά ισχύει για 40.000 θέσεις!

Ας δείξουμε όλοι μαζί ότι ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια».