Συγχαρητήρια μηνύματα στον Βλαντίμιρ Πούτιν για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία απέστειλαν ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Ρόσεν Πλεβνέλιεφ και Μπόικο Μπορίσοφ.

«Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην προώθηση των φιλικών σχέσεων μεταξύ Βουλγαρίας και Ρωσίας που βασίζονται στην ιστορική και πολιτιστική εγγύτητα των δύο εθνών. Είμαι πεπεισμένος ότι θα εργαστούμε προς το συμφέρον των μακροπρόθεσμων σχέσεων της Βουλγαρίας και της Ρωσίας σε όλα τα επίπεδα με βάση το ρεαλιστικό διάλογο, τη συνεργασία και την ειλικρίνεια» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ.

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ ευχήθηκε στον κ. Πούτιν «επιτυχές και καρποφόρο έργο προς όφελος των πολιτών της Ρωσίας και για την ειρήνη και τη συνεργασία στην Ευρώπη και στον κόσμο».

«Θα ήθελα να εκφράσω την πεποίθηση ότι με βάση τις εξαιρετικές σχέσεις μας και μέσω ειλικρινούς διαλόγου θα συνεχίσουμε από κοινού να επιδιώκουμε την εξεύρεση των καλύτερων λύσεων για τα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος των χωρών και των πολιτών μας» υπογράμμισε ο Μπορίσοφ.