Αυτή είναι η φρικιαστική στιγμή που ένας οδηγός που είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά έπεσε επάνω σε ένα ταξί με ταχύτητα 90 μίλια την ώρα, σκοτώνοντας δύο γυναίκες και ένα εξάχρονο αγόρι.

Ο Joe-Lewis Tyler είχε καταναλώσει πέντε μπίρες, τέσσερα σφηνάκια, καθώς και κοκαΐνη και κάνναβη σε μια παμπ του Worcester πριν μπει πίσω από το τιμόνι μιας BMW Σειρά 3.

Ο 34χρονος, ο οποίος ήταν ανασφάλιστος, οδηγούσε απρόσεκτα και με μεγάλη ταχύτητα προτού πέσει επάνω σε ένα ταξί στην οδό Spetchley.

Το συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που η γκρίζα BMW χτυπάει το λευκό Ford Mondeo με τόση δύναμη, που εκτοξεύτηκε 180 μοίρες και κατέληξε σε ένα σημείο με γκαζόν.

Μόλις είχαν παραλάβει τον εξάχρονο Leo Painter από το σχολείο Abigail’s Place, όταν ο Tyler έχασε τον έλεγχο στις 3 μ.μ. στις 22 Φεβρουαρίου.

Πλάνα δείχνουν τα δύο αυτοκίνητα να στριφογυρίζουν στον δρόμο και να βγάζουν καπνούς, με το μπροστινό μέρος της BMW να φαίνεται εντελώς στραπατσαρισμένο.

Η 26χρονη οδηγός ταξί, Courtney Hemming και η μητέρα τριών παιδιών, Claire Adkins, 39 ετών, που συνόδευε τον Leo στο σπίτι του έχασαν τη ζωή τους, αφού η Hemming «δεν είχε χρόνο να αντιδράσει».

Ο Leo μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε από πολλαπλά τραύματα την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Tyler συνελήφθη και οι εξετάσεις αποκάλυψαν ότι είχε έως και 215 χιλιοστόγραμμα αλκοόλ ανά 100 ml αίματος, ενώ το νόμιμο όριο αντιστοιχεί σε 80 ml.

Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν επίσης υψηλά επίπεδα κοκαΐνης και κάνναβης στον οργανισμό του.

Ο Tyler, ο οποίος πέρασε τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, αφού υπέστη κάταγμα κνήμης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, ομολόγησε την ενοχή του για τρεις κατηγορίες που αφορούν πρόκληση θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση.

Τη Δευτέρα, φυλακίστηκε για 18 χρόνια στο Worcester Crown Court, αλλά θα δικαιούται να αποφυλακιστεί ύστερα από 12 χρόνια.