Για όλα υπάρχει λύση… Ακόμη και για τα περιττά κιλά. Με το σωστό ντύσιμο, όπως λένε οι στιλίστες, κάποιες ατέλειες κρύβονται. Αλλά πρέπει πάντα, εάν ανήκετε στην κατηγορία των πληθωρικών γυναικών, να φοράτε τα ρούχα που μπορούν να αναδείξουν τα δυνατά σημεία σας και να κρύψουν εκείνα που πρέπει.

Γι’ αυτό ακολουθείστε τα παρακάτω «μυστικά» για να τραβήξετε την προσοχή.

• Να φοράτε πάντα το σωστό νούμερο. Γιατί τα ρούχα πρέπει να εφαρμόζουν πάντοτε τέλεια στο σώμα σας. Εάν φοράτε στενά ρούχα, και έχετε παραπανίσια κιλά, το μόνο που καταφέρνετε είναι να φαίνονται τα ανεπιθύμητα παχάκια.
Και να θυμάστε: Εάν αγοράζετε μεγαλύτερο νούμερο από αυτό που φοράτε, το μόνο που καταφέρνετε είναι να φαίνεστε πιο εύσωμες απ’ ότι είστε στην πραγματικότητα.

• Ξεχάστε τα εμπριμέ. Το μόνο που επιτρέπουν οι στιλίστες είναι οι κάθετες ρίγες στα μπλουζάκια. Τα εμπριμέ και οι οριζόντιες ρίγες προσθέτουν πόντους και δείχνουν αυτά που πρέπει να κρυφτούν. Και πάντα σκούρα γιατί σας δείχνουν ακόμη και πέντε κιλά πιο αδύνατες.

• Προτιμήστε μπλούζες με v. Κι αυτό γιατί αυτές οι μπλούζες έχουν την ικανότητα να δείχνουν την περιοχή του λαιμού και του θώρακα πιο λεπτή από ότι είναι στην πραγματικότητα. Καλό θα ήταν να μην αγοράζετε μπλουζάκια με την κλασική στρογγυλή λαιμόκοψη που σας δείχνουν πιο κοντές και ορισμένες φορές ακόμα πιο εύσωμες.

• Προτιμάτε τα χαμηλόμεσα παντελόνια. Αντί να δίνετε τεράστια ποσά για να αγοράζετε τζιν και παντελόνια που φτάνουν μέχρι τη μέση σας, αγοράστε αυτά που αγγίζουν τους γοφούς σας. Τα χαμηλόμεσα παντελόνια μειώνουν την απόσταση μεταξύ της θήκης της ζώνης και του καβάλου, το οποίο είναι πιο κολακευτικό για την εικόνα σας.

Και κάτι ακόμη: Να έχετε τις τσέπες πάντα άδειες γιατί οι παραγεμισμένες προσθέτουν παραπάνω πόντους στους γοφούς. Να μην καμπουριάζετε. Μην ξεχνάτε να έχετε αυτοπεποίθηση και να μην ντρέπεστε για την εικόνα σας.