Ο Θοδωρής Μαραντίνης άνοιξε τα χαρτιά του σε μια αποκαλυπτική συζήτηση με τη Δάφνη Καραβοκύρη στο Youtube.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο του διαζυγίου του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, σχολιάζοντας ανοιχτά τη συναισθηματική φθορά που του έχει προκαλέσει η δημόσια διάσταση που πήρε η δικαστική τους διαμάχη. Παράλληλα, εξήγησε γιατί επέλεξε πριν από περίπου δύο χρόνια να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα, μέσα από τη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

«Συνειδητοποίησα ότι ο χωρισμός γενικά δεν είναι αποτυχία. Το πώς θα διαχειριστείς τον χωρισμό, εκεί θα φανεί αν είναι αποτυχία ή όχι. Το διαζύγιο κρίνει αν θα είναι αποτυχημένο κάτι. Ο γάμος δεν μπορεί να είναι αποτυχημένος, δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Αν δεις στην πορεία πως δεν λειτουργεί, εγώ το βρίσκω πολύ λογικό και υγιές να πεις “το σταματάω”», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Δεν είναι πολύ εύκολο, ιδίως όταν έχεις παιδιά και μεγάλα παιδιά που έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφορία. Και επειδή τις περισσότερες φορές η πληροφορία που βγαίνει δεν είναι ακριβώς η αλήθεια. Όσο συνειδητή κι αν είναι η απόφαση να χωρίσεις με κάποιον, δεν είναι ποτέ πολύ εύκολο. Είναι μια αλλαγή. Έχει μια δυσκολία. Όταν υπάρχει ξαφνικά και η δημοσιότητα, αρχίζει και σου παίρνει την εστίαση από την ουσία και ασχολείσαι με κάτι άλλο. Για να αμυνθείς. Σου δημιουργεί περίσσια ένταση μέσα στην ήδη υπάρχουσα. Ανυπομονώ να τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία, γιατί θεωρώ ότι μετά από ένα συγκεκριμένο σημείο εφόσον η απόφαση είναι πολύ συγκεκριμένη, ο στόχος και η ουσία είναι τα παιδιά και η ζωή του καθενός. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει ο καθένας και προχωρήσει, τόσο πιο καλά θα είναι για όλους. Θεωρώ ότι εγωισμοί και κακές συνεννοήσεις ανήκουν στο παρελθόν. Πιο πολύ βοηθάει όλη αυτή η κατάσταση τα Μέσα, παρά την ουσία των πραγμάτων».

«Γενικά δεν θέλω να μπαίνω σε βάθος, επιδερμικά πάντα απαντάω πάνω σε αυτό το θέμα. Επειδή το θεωρώ λογικό και τίμιο να μην μιλάω μόνο για τη δουλειά μου, όταν μου δίνετε ένα βήμα, πακέτο πάει και η προσωπική μου ζωή δυστυχώς ή ευτυχώς. Οφείλω να το σέβομαι αυτό. Μία φορά έχω απαντήσει λίγο περισσότερο σε βάθος όταν είχε στον κύριο Γιώργο Λιάγκα, γιατί όντως το ψέμα και τα κακώς κείμενα, είχαν αρχίσει να με βλάπτουν. Ήταν η αίσθηση που ένιωσα εγώ. Το αντιλήφθηκα και από τον κόσμο και από το κοντινό μου περιβάλλον που μου έλεγαν “ρε συ τι γίνεται;”, άρχισα να χάνω δουλειές. Όλο αυτό έπρεπε να μπει σε μια τάξη. Διέρρευσε μία διαστρεβλωμένη κλειδαρότρυπα, εγώ έπρεπε απλά να βάλω ένα μικρό πλαίσιο και όχι να δώσω την απάντηση στην κλειδαρότρυπα γιατί αυτό δεν θα βοηθούσε πουθενά. Πρέπει να μείνει στο παρελθόν όλο αυτό, να τελειώσει και να προχωρήσουμε μπροστά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δείτε το σημείο στο 24:51:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H Σίσσυ Χρηστίδου έχει υπάρξει πολύ φειδωλή στο θέμα του διαζυγίου της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να εκφράζει τη γνώμη της μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη, τονίζοντας ότι η Σίσσυ Χρηστίδου «δεν άνοιξε την κλειδαρότρυπα» και ότι πάντα ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της, όσον αφορά το διαζύγιό της από τον τραγουδιστή.

«Στο θέμα του διαζυγίου της η Σίσσυ Χρηστίδου έχει υπάρξει πολύ φειδωλή. Δεν το λέω αυτό για να την υποστηρίξω ή επειδή την εκτιμώ. Δεν έχει δηλώσει τίποτα, δεν έχει χρησιμοποιήσει τον τηλεοπτικό αέρα της, όποτε την έχουμε πάρει τηλέφωνο δημοσιογραφικά τονίζει ότι δεν θέλει επειδή υπάρχουν τα παιδιά και ότι δεν θέλει να εμπλακεί σε μια τέτοια κουβέντα. Δεν είναι ότι η άλλη πλευρά άνοιξε την κλειδαρότρυπα», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.