Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» εντόπισε στο αεροδρόμιο της Αθήνας την Αθηνά Οικονομάκου η οποία έκανε δηλώσεις για το Πάσχα, για τον Μπρούνο Τσερέλα αλλά και το παρελθόν.
«Θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα με τα μικρούλια μου, θα είναι και ο Μπρούνο στην Ελλάδα. Νιώθω δικαιωμένη και ανακουφισμένη από τη σχέση μου με τον Μπρούνο. Ας μείνουμε στο παρόν και ας μην μιλάμε για το παρελθόν. Είναι όλα καλά και όμορφα. Γιατί να στεναχωρηθώ με το παρελθόν; Οτιδήποτε έχει γίνει, ήταν για να γίνει. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.
«Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να συμμετάσχω σε κάποια ιταλική σειρά»
Για οποιαδήποτε πράξη μου και για οτιδήποτε έχω πει, έχω νιώσει περηφάνια. Κοιτάζω τι κάνω εγώ και όχι οι υπόλοιποι. Προς το παρόν δεν σκέφτομαι να συμμετάσχω σε κάποια ιταλική σειρά. Έχω τη δουλειά μου στη χώρα μου και είμαι ικανοποιημένη. Δεν κάνω σενάρια φαντασίας στο κεφάλι μου, μένω στην πραγματικότητα»