Το brand της Murad, ο παγκόσμιος ηγέτης στην κλινική περιποίηση προσώπου δημιούργησε ένα μοναδικό προϊόν που διορθώνει τις καφέ κηλίδες του δέρματος, το Rapid Age Spot Correcting Serum.

Ο ορός αυτός περιέχει την Αποκλειστική Τεχνολογία NHP-3, η οποία βασίστηκε σε περισσότερα από 10 χρόνια εντατικής έρευνας.

Ένας ισχυρός συνδυασμός Nιασιναμίδης (B3) που προλαμβάνει τη δημιουργία των καφέ κηλίδων και της μελάγχρωσης, Hexylresorcinol, ένα πολυλειτουργικό συστατικό που μειώνει το μελλοντικό αποχρωματισμό της επιδερμίδας και Εκχυλίσματος Πλαγκτόν που διαλύει τις υπάρχουσες καφέ κηλίδες διατηρώντας το φυσικό, ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας.

ΜURAD

Είναι κλινικά αποδεδειγμένος ορός ότι μειώνει άμεσα την εμφάνιση των καφέ κηλίδων, των κηλίδων γήρανσης και της υπερμελάγχρωσης σε 1 μόλις εβδομάδα.

Το Rapid Age Spot Correcting Serum διαθέτει ελαφριά, μεταξένια φόρμουλα και έχει επιπλέον συστατικά τη Βιταμίνη C, Ολιγοπετίδια και Πέρλες αντανάκλασης του φωτός που ενισχύουν τη φωτεινότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας, αποκαθιστώντας τον τόνο άμεσα και για μακρύ χρονικό διάστημα.

Το Rapid Age Spot Correcting Serum ενσωματώνεται στην ειδική σειρά Περιβαλλοντικής Γήρανσης με ισχυρή αντιοξειδωτική Βιταμίνη C Environmental Shield®.

ΜURAD

Βασικά Συστατικά και ισχυρισμοί

  • Κλινικά αποδεδειγμένος ορός που μειώνει άμεσα τις καφέ κηλίδες, γεροντικές κηλίδες και υπερμελάγχρωση μόλις σε 1 εβδομάδα.
  • Nιασιναμίδη, παράγωγο της βιταμίνης Β3 που ενισχύει την αναπαραγωγή των κυττάρων μειώνοντας ορατά τις κηλίδες και τη μελάγχρωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
  • Hexylresorcinol, ένας ισχυρός ανασταλτικός παράγοντας της τυροσινάσης που εμποδίζει την παραγωγή μελανίνης. Ρυθμίζει τουλάχιστον 8 σημεία στη διαδικασία μελανογένεσης προκειμένου να μειώσει τη φλεγμονή και να εμποδίσει την καταστροφή του DNA. Βελτιώνει την όψη γραμμών και ρυτίδων και προσφέρει σφριγηλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
  • Εκχύλισμα Πλαγκτόν, μίγμα από καφέ και πράσινα φύκια που στοχεύει στον αποχρωματισμό των ήδη υπαρχόντων κηλίδων, επαναφέροντας το φυσικό τόνο και ομοιογένεια της επιδερμίδας.
  • Φερουλικό Οξύ από εκχύλισμα ρυζιού, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύει την επιδερμίδα από τη φθορά της ηλιακής ακτινοβολίας.
  • Βιταμίνη C προσφέρει άμεση και μακροπρόθεσμη αντιοξειδωτική προστασία από τους βλαβερούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.
  • Ολιγοπεπτίδια που ενισχύουν την αποτελεσματική δράση για ταχύτερη αναπαραγωγή των κυττάρων με αποτέλεσμα λαμπερή επιδερμίδα που ακτινοβολεί.
  • Διακριτικές πέρλες αντανάκλασης του φωτός που ενισχύουν τη φωτεινότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας για ένα άψογο αποτέλεσμα
  • Διαθέτει αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών

Τιμή

90 ευρώ / 30 ml

Διαθεσιμότητα

Αρχές Φεβρουαρίου 2018

Για περισσότερες πληροφορίες

Μαρία Κουνελάκη

[email protected]

T. 210 6777540