Το παγωτό με noodles από ζελέ άλγης και συμπυκνωμένο γάλα είναι η τελευταία διατροφική τάση στο Instagram. Η έμπνευσή του προήλθε από το Ramen, μια παραδοσιακή ιαπωνική σούπα που αποτελείται από ζυμαρικά, ζωμό και ποικιλία κρεάτων ή λαχανικών.
Το επιδόρπιο παραπέμπει περισσότερο σε γαλάζια σούπα και δημιουργήθηκε στο εστιατόριο «Dessert Kitchen», ένα γαστρονομικό παράδεισο για τους λάτρεις των αλλόκοτων πιάτων.
Η νόστιμη, ζαχαρούχα έκδοση του κλασικού ιαπωνικού πιάτου βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα κατάταξης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τον Independent.
Τα noodles «κολυμπάνε» σε συμπυκνωμένο γάλα και θρυμματισμένο πάγο ενώ σαν γαρνιτούρα μπορείτε να προσθέσετε φρέσκα φρούτα και σιρόπι από λευκό ροδάκινο. Η vegan εκδοχή του φτιάχνεται με γάλα καρύδας.
Με τίτλο «Ice Stream», το πιάτο χρησιμοποιεί «noodles» που φτιάχνονται από ένα παραδοσιακό ιαπωνικό ζελέ από φύκια και προσφέρεται σε ποικιλία γεύσεων.