Σε post το οποίο αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΑ, ο Peter Moore θέλησε να διευκρινίσει ορισμένα πράγματα, μετά και την δήλωση στην Gamescom ότι η εν λόγω εταιρεία “δεν θα φτιάχνει πλέον offline games”. Έτσι, το αφεντικό υποστήριξε πως η ΕΑ θα συνεχίσει να προσφέρει videogames με offline περιεχόμενο.

Στην ουσία, πρόκειται για παρεξήγηση, όπως εξηγεί ο ίδιος άνθρωπος. Αυτό που εννοούσε, είναι πως τα όλα τα games της ΕΑ το τελευταίο διάστημα αλλά και στο μέλλον, έχουν ορισμένες online πτυχές. Για παράδειγμα, multiplayer, online υπηρεσίες, social χαρακτηριστικά, συνδεσιμότητα, και τα λοιπά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα videogames της εταιρείας θα απαιτούν σύνδεση στο internet. Κάθε άλλο, αρκετά παιχνίδια (αν όχι τα περισσότερα, όπως επισημαίνει), κυκλοφορούν, και θα εξακολουθήσουν στο ίδιο μοτίβο, με single player και offline περιεχόμενο, χωρίς να απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον Moore, υπάρχουν ακόμα αρκετοί παίκτες που θέλουν κάτι τέτοιο, και η εταιρεία έχει τα αυτιά της ορθάνοιχτα. σεβόμενη τις επιθυμίες τους. Επίσης, καθησυχαστικός εμφανίστηκε και για το μοντέλο free to play. Ναι μεν είναι πολλοί οι τίτλοι της ΕΑ που διαθέτουν τέτοιου είδους εκδόσεις, αλλά και πάλι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστούν από το χάρτη οι core versions παιχνιδιών όπως το Battlefield, το Need for Speed ή το FIFA.

Πηγή: thegang.gr