Με τον Ροντινέι να ανοίγει το σκορ στο 13′ και τον Μασούρα να το… κλείνει στο 73′, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Βόλο, ο οποίος έπαιζε με 10 παίκτες από το 32′ λόγω αποβολής του Βιγιαφάνες, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες, όπως είναι λογικό, έψαχναν τα πατήματά τους στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και το πρώτο 10λεπτο ήταν αναγνωριστικό, αμέσως μετά όμως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα. Στο 13′ ο Τσικίνιο γέμισε, ο Ζέλσον πήρε τη μπάλα και έστρωσε στον Ροντινέι που πλάσαρε με το αριστερό για το 0-1.

Από νωρίς, επομένως, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε τη δυνατότητα να διαχειριστεί όπως ήθελε το ματς και η πλάστιγγα έγειρε ακόμη περισσότερο υπέρ της στο 32′, όταν ο Βιγιαφάνες είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, δύο λεπτά μετά την πρώτη, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Τα σκληρά μαρκαρίσματα του Αργεντίνου σε Ντόι και Έσε είχαν ως συνέπεια η ομάδα του να βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια έχοντας προβάδισμα και αριθμητικό πλεονέκτημα.

Το β’ μέρος άρχισε με τον Ντόι να κάνει ένα δυνατό αλλά άστοχο σουτ στο 47′ και συνεχίστηκε με τον Ζέλσον να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 60′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Ελ Κααμπί στην αρχή της φάσης. Το σκορ, επομένως, παρέμεινε στο 0-1 και ο Βόλος θεωρητικά ήταν ζωντανός στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Όχι για πολύ όμως…

Στο 73′ ο Στάμενιτς βρήκε τον Ζέλσον και αυτός σέντραρε για τον Μασούρα που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι και έπιασε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει και στον Κορρέα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2.

Κάπου εκεί, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, κρίθηκαν τα πάντα, με τον Ολυμπιακό να έχει μεγάλη ευκαιρία για τρίτο γκολ στο 83′ με τον Ελ Κααμπί, μετά τη μπαλιά του Έσε, αλλά ο Σιαμπάνης κατάφερε, έστω με δυσκολία, να αποκρούσει. Μικρό το κακό για τους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή που η νίκη ήρθε.

Βόλος: Σιαμπάνης, Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης (90 λ.τρ. Μίλετιτς), Βιγιαφάνιες, Κόμπα (66′ Μεντιέτα), Ασεχνούν (79′ Κόντε), Κόσζτα (66′ Άλτμαν).

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγα, Πιρόλα, Μπιανκόν (57′ Στάμενιτς), Ροντινέι, Εσε, Ντόι, Τσικίνιο (81′ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (71′ Μασούρας), Ζέλσον, Κωστούλας (46′ Ελ Κααμπί).