Ένα τατουάζ έλυσε το μυστήριο με τη σορό άνδρα που βρέθηκε δεμένη στην περιοχή Πτελεός στη Μαγνησία.

Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε το πρωί σε δύσβατο σημείο του χωριού Πτελεός στη Μαγνησία. Όπως μετέδωσε το Mega, η σορός του άνδρα ταυτοποιήθηκε από ένα τατουάζ στην πλάτη και όπως διαπιστώθηκε ανήκει στον 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Απρίλιο του 2024. Η σορός ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης δεμένη χειροπόδαρα.

Η οικογένεια του 49χρονου έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο ενώ την Δευτέρα 19 Αυγούστου, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού, δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, γεγονός που οδηγεί τις Αρχές στη σκέψη, πως έχουν να κάνουν με δολοφονία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Ντούγκας δήλωσε στα gegonota.news ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας και η οικογένεια του 49χρονου καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει έστω και ανώνυμα στην αστυνομία. «Η σορός ανήκει στον δικό μας άνθρωπο και αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο από τατουάζ στην πλάτη» είπε.