Ο Πάπας κατηγορήθηκε από έναν ειδικό σε θέματα UFO ότι κρύβει «εξαιρετικά» εξωγήινα μυστικά μέσα στο Βατικανό!

Ο διάσημος ερευνητής των εξωγήινων Steve Bassett υποστήριξε ότι είναι ξεκάθαρο πια ότι η Καθολική Εκκλησία γνωρίζει ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή και έχει κρύψει σημαντικά στοιχεία στα αρχεία της.

Ο Steve, ο οποίος είναι εκτελεστικός διευθυντής της Paradigm Research Group, δήλωσε ότι η Εκκλησία έχει υπαινιχθεί την ύπαρξη ΑΤΙΑ μέσα από διάφορα θρησκευτικά αρχεία.

Ο ίδιος δήλωσε στην Sun ότι «η Καθολική Εκκλησία είναι πολύ καλά ενήμερη για το θέμα αυτό εδώ και εκατοντάδες χρόνια».

Ο Steve υποστήριξε ότι η βιβλιοθήκη του Βατικανού φιλοξενεί γνώση αιώνων για εξωγήινους, με τους ειδικούς να προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα Αποστολικά Αρχεία του Βατικανού.

Ωστόσο, πρέπει να τους επιτραπεί η πρόσβαση από την Αγία Έδρα, η οποία είναι το ανώτατο διοικητικό όργανο της Καθολικής Εκκλησίας. Αν το καταφέρουν, πράγμα πολύ δύσκολο, θα πρέπει να ψάξουν σε αρχεία χιλιάδων ετών.

Όλες αυτές οι θεωρίες έχουν κάνει ξανά την εμφάνιση τους εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε πέρυσι ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών David Grusch σε ακρόαση στο αμερικανικό Κογκρέσο. Εκεί ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποκρύπτει στοιχεία για «μη ανθρώπινη νοημοσύνη».

Ο κ. Grusch δήλωσε ότι οι ΗΠΑ πιθανότατα γνώριζαν για «μη ανθρώπινη» δραστηριότητα από τη δεκαετία του 1930 και ότι διαθέτουν πλήρως άθικτα κομμάτια «σκαφών» «μη ανθρώπινης προέλευσης». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η Ιταλία είχε επίσης αποκαλύψει ένα από τα ΑΤΙΑ το 1933 και ο τότε Πάπας Πίος ΧΙΙ διοχέτευσε τα ευρήματα στον Πρόεδρο Φραγκλίνο Ρούσβελτ.

Αυτές οι δηλώσεις τροφοδότησαν την επιθυμία του Steve να ψάξει τα αρχεία. Μάλιστα, επικαλέστηκε τα λόγια μιας καθηγήτρια θρησκευτικών, της Diana Walsh Pasulka η οποία είχε δηλώσει ότι το Βατικανό είναι γεμάτο από αναφορές παραφυσικών γεγονότων.