Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ότι ένας 85χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας Α΄ Πλάζ Βούλας Αττικής.

Στον 85χρονο, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τη ναυαγοσώστη και στην συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.

Τις πρωινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Χανίων ότι ένας 69χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία «ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ». Ο 69χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κύμης ότι μία 78χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το λιμανάκι πλησίον του λιμένα Κύμης. Στην 78χρονη, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους της παραλίας, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Κύμης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κύμης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.