Η ΑΕΚ γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από τη Νόα στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League και το κλίμα βάρυνε πολύ, με τον Στέλιο Μανωλά πάντως να στηρίζει τον Ματίας Αλμέιδα, όπως έδειξε και με την ανάρτηση που έκανε στα social media.

Ο πρόωρος αποκλεισμός στην Ευρώπη έχει ως συνέπεια να γίνεται κριτική σε όλους στην Ένωση, η σημαία της οποίας αποφάσισε να παρέμβει για να εκφράσει απόλυτη στήριξη στον προπονητή.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Μανωλάς έγραψε τα εξής…

«Τον κύριο Αλμέιδα τον στηρίζουμε. Και τον υποστηρίζουμε. Με αυτόν προπονητή η ομάδα μας κατέκτησε νταμπλ που η ΑΕΚ είχε να κατακτήσει από το 1978. Προσπάθησε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να κατακτήσει και το περσινό πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις με όχι καλή εικόνα και καλές εμφανίσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστούμε. Στόχος φετινός Πρωτάθλημα και κύπελλο. Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα αντίπαλοι ΟΦΗ και άδειες εξέδρες. Αν και προπονητής, δεν θα μιλήσω για τεχνικοτακτικά θέματα, θα πω μόνο ότι όσο μέτριες και αν ήταν οι ευρωπαϊκές εμφανίσεις δεν θα είχε αποκλειστεί η ομάδα αν δεν είχαμε τόσα ατομικά λάθη που κόστισαν στην ομάδα πέντε-έξι γκολ. Καλή αρχή Κύριε Αλμέιδα σε εσένα και στην ομάδα».