Ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Ενροτό, τόνισε ότι οι συζητήσεις τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την Σεντ Ετιέν, είναι σε εξαιρετικό δρόμο σχετικά με το θέμα του Βέλγου άσου και την αγορά του από τους «ερυθρόλευκους».

Οι διοικούντες την ΠΑΕ, βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Κριστόφ Ενροτό. Ο εν λόγω ατζέντης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο KatiMagiko.gr ότι θα έρθει στην χώρα μας στις 17 ή στις  18 Δεκεμβρίου για τις τελευταίες και κρίσιμες συζητήσεις.

Ο Ενροτό, γνωστοποίησε ότι οι επαφές με την Σεντ Ετιέν βρίσκονται σε καλό δρόμο και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι αυτό που προέχει για τον ίδιο είναι να επέλθει συμφωνία με τον πελάτη του. «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όλα είναι σε καλό δρόμο, και στα τέλη της επόμενη εβδομάδας θα συζητήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Κέβιν για την συνεργασία τους. Θα ήθελα να βρεθώ στο φιλικό, αλλά η απεργία δεν με αφήνει να έρθω. Όλα πάντως κυλάνε καλά», τόνισε με αισιοδοξία ο Ενροτό.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι ο Ενροτό θέλει πρώτα να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία με τον πελάτη του και στη συνέχεια να ανοίξει και τα χαρτιά του για τις διαπραγματεύσεις με την Σεντ Ετιέν. Για τις οποίες πάντως, μας ξεκαθάρισε ότι «όλα κυλάνε καλά».

Πηγή: gazzetta.gr