Ο Τζακ Ντρέιπερ νίκησε με 2-1 σετ τον Φελίξ Οσέ-Αλιασίμ και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του τουρνουά του Σινσινάτι, σε έναν αγώνα που έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις αφού φαίνεται πως έγινε το μεγαλύτερο λάθος στην ιστορία του τένις.

Συγκεκριμένα, ο Ντρέιπερ που ήταν μπροστά με 5-4 στο 3ο σετ και με 40-30 στο game, ήθελε ένα πόντο για να πάρει τη νίκη και τον πήρε. Το θέμα, όμως, είναι πώς έγινε αυτό…

Το βίντεο δείχνει ότι το μπαλάκι χτύπησε τη ρακέτα, μετά στο τερέν και αμέσως μετά ξανά στη ρακέτα του πριν κάνει γκελ στο φιλέ για να καταλήξει στην πλευρά του Αλιασίμ, ο οποίος έμεινε άναυδος όταν είδε ότι ο διαιτητής μέτρησε τον πόντο.

Έτσι, για ένα 3λεπτο ο ρέφερι και οι δύο τενίστες τα έλεγαν, με τον Καναδό να μην μπορεί να πιστέψει την απόφαση του διαιτητή και τον Βρετανό να υποστηρίζει πως δεν κατάλαβε τι έγινε.

Στα social media, φυσικά, γίνεται ένας χαμός για τη συγκεκριμένη απόφαση, την οποία σχολίασαν και οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος.

Ο Τσιτσιπάς εξέφρασε την έκπληξή του για τη διαιτητική απόφαση γράφοντας «Oh my» και ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο, ενώ ο Κύργιος τα έβαλε με τον Ντρέιπερ που υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε πώς χτυπήσε το μπαλάκι και πού βρήκε αυτό μετά το χτύπημά του, λέγοντας πως κάθε παίκτης το ξέρει αυτό.