Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας σεζόν είναι στα ντουζένια του, ωστόσο η ΑΕΚ έχει ακόμα δυο εκκρεμότητες για να κλείσει τη φετινή.

Διότι κακά τα ψέματα, ως εκκρεμότητες έχει αντιμετωπίσει τα παιχνίδια στα πλέι-οφ της Football League. Μετά λοιπόν και την κακή εμφάνιση με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο, η «Ένωση» ελπίζει ότι στη… γειτονιά της θα παρουσιαστεί κάπως καλύτερη.

Έστω κι αν ο Απόλλωνας είναι η μόνη ίσως ομάδα της κατηγορίας που τη δυσκόλεψε και στα τρία ματς που τον αντιμετώπισε κι έστω κι αν στο αποψινό παιχνίδι στη Ριζούπολη (19:00) οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε με πολλές απουσίες. Ήτοι τους γνωστούς τραυματίες Μάνταλου, Μπακάκη, Μπρέσεβιτς, αυτούς που προέκυψαν στην Κόρινθο (Ζόριτς, Σαρρή), αλλά και τους Τζανετόπουλο-Γροντή που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων.

Τουλάχιστον έχουν επανέλθει στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα οι Πλατέλλας και Γιόχανσον, συμμετέχοντας στην αποστολή που αποτελείται αναλυτικά από τους: Ανέστη, Καραγκιολίδη, Ανάκογλου, Αραβίδη, Γεωργέα, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Ντούνη, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Ρόβα, Σβάρνα, Σοϊλέδη, Κορδέρο, Φαγέ, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Κρισάντους.

Πηγή: sport-fm.gr