O έμπειρος στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης που είναι έντονα ευαισθητοποιημένος στα θέματα βιώσιμης μόδας καθώς και σε κοινωνικά ζητήματα δημιούργησε μια σειρά από ρούχα μέσα από τα οποία θέλει να περάσει ένα μήνυμα σχετικά με την παγκόσμια ειρήνη την ίδια στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη αιματηροί πόλεμοι στον πλανήτη με θύματα ακόμη και άμαχο πληθυσμό.

Ο fashion editor και eco stylist ένωσε τις σημαίες διάφορων κρατών τα οποία είτε έχουν πόλεμο μεταξύ τους, είτε οι σχέσεις τους είναι τεταμένες και οι ισορροπίες κρέμονται από μία κλωστή, μηνύοντας πως οι λαοί δεν θα έπρεπε να πολεμούν καθώς δεν έχουν απολύτως τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους.

Με τα ρούχα του Δημήτρη Γραμματικογιάννη φωτογραφήθηκαν σημαντικές προσωπικότητες της εγχώριας μουσικής και θεατρικής  σκηνής όπως η Φωτεινή Δάρρα,ο Μάνος Πίτζης, η Άννα Ρεζάν, η miss Fitness Ντέμη Σταματελιά αλλά και ο παρουσιαστής-θρύλος του MTV, Steve Blame.

Ο ίδιος εξήγησε στο newsbeast.gr: «Συγχώνευσα διαφορετικές σημαίες ώστε δημιουργηθεί μια νέα. Οι χώρες μας πρέπει να ενώσουν τους στρατούς τους όχι για να σκοτώνουν η μία την άλλη. Nα ενωθούν για να βοηθήσουν η μία την άλλη, όπως για να σβήσουν πυρκαγιές όποτε προκύψουν, να επέμβουν σε πλημμύρες και σε καταστροφές που προκαλούν οι σεισμοί. Το αποτύπωμα άνθρακα των πολέμων πρέπει να αλλάξει.

Η βιομηχανία της μόδας κατηγορείται ότι είναι ο δεύτερος παγκόσμιος ρυπαντής, αλλά αγωνίζεται για μια βιώσιμη και ηθική μετάβαση. Επομένως, η ξεκάθαρη πρόθεσή μου είναι να μιλήσω για ειρήνη και παγκόσμια κατάπαυση του πυρός λόγω της κλιματικής έκτακτης ανάγκης Το οικολογικό αποτύπωμα του πολέμου έχει τεράστιες επιπτώσεις στο περιβάλλον και στη σημαντική υποβάθμιση που προκαλεί. Το μήνυμα είναι ότι μόνο ενωμένοι, χώρες και πολίτες μπορούμε να σταματήσουμε αυτή την ανθρωπογενή καταστροφή.»