Τον παλιό καλό του εαυτό φαίνεται πως αρχίζει να βρίσκει στη Στόουκ Σίτι ο Μπόγιαν Κρκιτς. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για την παρουσία του στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά εκείνο που προκάλεσε την εντύπωση του διεθνούς Τύπου ήταν η αποκάλυψη που έκανε για την υγεία του και το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2008.

Μιλώντας στον «Onda Cero», ο 24χρονος άσος αποκάλυψε ότι ενώ ήταν στην τελική αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Euro, τελικά δεν αγωνίστηκε εξαιτίας κρίσεων πανικού που τον ταλαιπωρούσαν.

«Έχω εξηγήσει τους λόγους που δεν κατάφερα να πάω στο τουρνουά, όμως μερικοί άνθρωποι δεν κατάλαβαν αυτά που είπα», τόνισε ο Κρκιτς και πρόσθεσε:

«Ίσως, εξαιτίας της ηλικίας μου, δεν ήμουν ξεκάθαρος. Αυτοί που ήταν μέλη της εθνικής ομάδας εκείνη την περίοδο γνώριζαν την κατάστασή μου. Ήταν η πρώτη χρονιά μου με την Ισπανία και υπέφερα από κρίσεις άγχους με συνέπεια να μην είμαι σε κατάσταση να αποτελέσω μέλος της ομάδας για το Euro 2008, ένα τουρνουά που κάθε παίκτης θα ήθελε να πάει. Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να πάω, ή ήθελα να κάνω διακοπές, αλλά το πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ».

Πηγή: sport-fm.gr