Ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό έχει τεθεί στα υπόψη του Παναθηναϊκό εφόσον αποκτηθεί εξτρέμ και δεν αποκλείεται να απασχολήσει πιο σοβαρά τους «πράσινους».

Ο λόγος για τον Σιμάο Σαμπρόσα, που υπήρξε συμπαίκτης του Τάκη Φύσσα στην Μπενφίκα και ίσως αυτό να παίζει το ρόλο του. Ο πολύπειρος Πορτογάλος κλείνει στις 31/10 τα 35 και έχει πίσω του μεγάλη καριέρα σε Σπόρτινγκ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μπεσίκτας κι Εσπανιόλ, έχοντας με την τελευταία την περασμένη σεζόν 36 συμμετοχές και 2 γκολ. Παράλληλα έχει φορέσει 85 φορές τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας πετυχαίνοντας 22 γκολ.

Πάντως εφόσον αποκτηθεί εξτρέμ, ο Αλεχάνδρο Αλφάρο έχει τον πρώτο λόγο με τα μέχρι τώρα δεδομένα, λόγω καλύτερης ποδοσφαιρικής ηλικίας. Και λέμε «εφόσον», γιατί μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Μεντί Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό. Αν ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός μπορεί να αποκτηθεί, θα απαιτηθούν τουλάχιστον 300.000 ευρώ για να δοθούν στη Νιούκαστλ και θα πρέπει να καλυφθεί και το συμβόλαιο του παίκτη, συνεπώς δεν θα υπάρχουν μεγάλα οικονομικά περιθώρια για άλλη κίνηση που θα αφορά εξτρέμ.

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν στη σύσκεψη κορυφής που θα έχουν μέσα στη μέρα και πριν από το φιλικό με την Παναχαϊκή (21:00) οι κ.κ. Αλαφούζος, Αναστασίου, Φύσσας και Νταμπίζας.

Πηγή: Sport-fm.gr