Ο Ρόιστον Ντρεντέ δανεικός από τη Ρεάλ, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με την Χέρκουλες, θα πρέπει να πληρώσει δυο εκατομμύρια για να αγωνιστεί εναντίον του παλιού συλλόγου του.

Στη Ρεάλ προσέχουν για να έχουν. Μπορεί να μην κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το ταλέντο του Ρόιστον Ντρεντε όσο αυτός αγωνιζόταν στο Μπερναμπέου, αλλά αυτός δεν ήταν λόγος για να μη φυλάνε τα ρούχα τους.

Έτσι λοιπόν, όταν έστειλαν τον Ολλανδό δανεικό στη Χέρκουλες, φρόντισαν να βάλουν ρήτρα στο συμβόλαιο του που προβλέπει ότι είτε ο παίκτης, είτε η ομάδα πρέπει να πληρώσουν δυο εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ αν παίξει ο Ντρεντέ.

Και όπως αποδεικνύεται πολύ σωστά έπραξαν. Ο Ντρεντέ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη Χέρκουλες και θα μπορούσε να απειλήσει τη Βασίλισσα, αλλά πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί λόγο ρήτρας.

Ο Ντρεντέ δήλωσε ότι ετοιμάζεται κανονικά για τον αγώνα και θέλει να αγωνιστεί αλλά η Χέρκουλες δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει μια ρήτρα που αναλογεί στο ένα εικοστό του συνολικού της μπάτζετ. Έτσι, εκτός εάν ο Ντρεντέ αποφασίσει να … μην πληρωθεί τα επόμενα χρόνια, δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Πηγή: gazzetta.gr