«Η διαιτησία του Στυλιαρά δεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με όσα δήλωσε ο Στέφενς μετά τη λήξη του αγώνα. Νομίζω ότι ήταν πετυχημένη η διαιτησία του Στυλιαρά και των βοηθών του. Ήταν άστοχη η δήλωσή του Στέφενς και προσπάθησε να καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας του», τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ανέλυσε και τα υπόλοιπα ματς της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-1
Διαιτητές: Ηλίας Σπάθας, Λάζαρος Δημητριάδης, Αθανάσιος Ταρανάς
4ος Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

«Καλή η διαιτησία του Σπάθα, όμως έκανε κάποια λαθάκια. Άριστοι οι βοηθοί»

ΑΠΟΛΛΩΝ – SKODA ΞΑΝΘΗ 2-0
Διαιτητές: Σταύρος Τριτσώνης, Στυλιανός Τσολάκης, Χρυσούλα Κουρομπύλια
4ος Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης

«Πολύ καλή η διαιτησία του Τριτσώνη, σωστή η αποβολή του Φλίσκα, ο οποίος αποβλήθηκε για τρίτη με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη. Το μοναδικό λάθος του διαιτητή ήταν πως έπρεπε να αποβάλει και τον Μάνταλο, αφού έριξε εκτός φάσης αγκωνιά σε αντίπαλό του. Σωστοί οι βοηθοί του»

ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5
Διαιτητές: Απόστολος Αμπάρκιολης, Χρήστος Σωτηρόπουλος, Ιωάννης Κοντιζάς
4ος Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσος

«Πολλά τα λάθη του Αμπάρκιολη. Ο πρώτος βοηθός, Σωτηρόπουλος, το πρώτο γκολ του Ολαϊτάν ήταν οφσάιντ και στο τρίτο ο ίδιος παίκτης φαίνεται να είναι πιο μπροστά. Εμείς το είδαμε τηλεοπτικά και δεν μπορούμε να είμαστε στη θέση του συγκεκριμένου βοηθού».

Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1
Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Χασάν Κούλα
4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

«Στο 3ο λεπτό ο Κούλα Χασάν δεν είναι πουθενά για να ελέγξει τη φάση, όπου η μπάλα δεν έχει βγει άουτ και αν δείτε το πλάνο δεν υπάρχει πουθενά! Ήταν λάθος και ακυρώθηκε το γκολ του Ατρομήτου. Στη συνέχεια, ο Σιδηρόπουλος κάνει λάθος εκτίμηση στην κόκκινη του Φυτανίδη. Τραβάει τον αντίπαλό του, ο οποίος είναι στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έχει τέτοια τροχιά και ο διαιτητής πρέπει να εκτιμήσει αν είναι σε προφανή θέση για γκολ. Η μπάλα πάει προς τον τερματοφύλακα και όχι στον επιθετικό για να είναι σε προφανή θέση για γκολ και να αποβληθεί ο Φυτανίδης. Σωστά δόθηκε το πέναλτι και ο Πίτου Γκαρσία έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα».

ΚΑΛΛΟΝΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Αντώνιος Καρατζίκας, Νικόλαος Γεωργαράκος
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης

«Ο Κάκος και οι βοηθοί του ήταν αλάνθαστοι. Όλοι οι διαιτητές θέλουν να παίζουν σε τέτοια ματς, αφού δεν υπήρξε κάποιο θέμα».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Μιχαήλ Βοσκάκης, Δήμος Αναστόπουλος, Εμμανουήλ Βλάσσης
4ος Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης

«Κανένα λάθος από τον Βοσκάκη και τους βοηθούς του. Με λίγα λόγια ήταν άριστοι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ. 2-1
Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιαράς, Δημήτριος Τάτσης, Χρήστος Ακρίβος
4ος Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος

«Η διαιτησία του Στυλιαρά δεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με όσα δήλωσε ο Στέφενς μετά τη λήξη του αγώνα. Νομίζω ότι ήταν πετυχημένη η διαιτησία του Στυλιαρά και των βοηθών του. Ήταν άστοχη η δήλωσή του Στέφενς και προσπάθησε να καλύψει τις αδυναμίες της ομάδας του. Στο 6ο λεπτό υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ. Για τη φάση του Σίλντενφελντ με τον Κατσουράνη, όπου απλώνει το χέρι του και το τραβάει ο δεύτερος. Στην κόκκινη του Κατσουράνη υπάρχει σπρώξιμο, το οποίο είναι φάουλ και αποβολή. Έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα και ο Κουτρουμπής για τη μπουνιά που έριξε σε αντίπαλο του. Δεν έπρεπε να σταθούμε στο αν ήταν δυνατή ή αδύναμη, αλλά κοιτάμε την πρόθεση του παίκτη».

Πηγή: sport-fm.gr