Μία εβδομάδα περιθώριο ακόμα έχουν δώσει από την Ένωση για το θέμα του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας συνεχίζουν να αισιοδοξούν, υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να… μείνουν με την αισιοδοξία γι’ αυτό και επιθυμούν να έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα, το αργότερο, μέχρι την Πέμπτη. Είτε υπάρξει συμφωνία είτε όχι…

Αυτό επισήμανε και ο μάνατζερ του 32χρονου Σενεγαλέζου μέσου, Γουίλι Μακάι, ο οποίος με δηλώσεις του στην «Εξέδρα» είπε: «Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο και σύντομα θα έχει τελειώσει το θέμα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Χρειάζεται όλοι να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Παρόλο που από την Πόρτσμουθ τα δεδομένα είναι διαφορετικά, αφού οι Άγγλοι δεν θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη ως ελεύθερο, ενώ συνεχίζουν να επιμένουν ότι υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες της Γαλλίας, στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι η κατάληξη της υπόθεσης θα είναι θετική. Κι έτσι όμως να μην εξελιχθούν τα πράγματα, υπάρχει πάντα στη λίστα και ο Βέρο Σάλατιτς, για τον οποίο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι συνεργάτες του έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη.

Επαφές με μάνατζερ

Εν τω μεταξύ, η στασιμότητα που υπάρχει με τους υπό παραχώρηση παίκτες δραστηριοποιεί εκ νέου τους διοικούντες την ΑΕΚ, που θέλουν να τελειώνουν με τις συγκεκριμένες υποθέσεις ώστε να προχωρήσουν βάσει του προγραμματισμού που υπάρχει. Εκτός των άλλων, η ανάγκη να μπουν στα ταμεία χρήματα είναι μεγάλη. Για το λόγο αυτό εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να γίνουν επαφές με τους μάνατζερ στους οποίους έχει απευθυνθεί η Ένωση, προκειμένου να βρεθεί νέα ποδοσφαιρική στέγη για τους Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ και Σάχα που δεν βρίσκονται πια στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Γύρω στα 6 εκατομ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα εισπράξει η ΑΕΚ από τις ενδεχόμενες συμφωνίες για τους παραπάνω παίκτες, καλύπτοντας έτσι το 50% του ελλείμματος της νέας σεζόν, γι’ αυτό και η πώλησή τους θεωρείται απαραίτητη. Δεν αποκλείεται μάλιστα η διοίκηση να προσεγγίσει κι άλλους μάνατζερ προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.

Διάψευση για Σκόκο

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Νάτσο Σκόκο, ενώ αρκετά δημοσιεύματα «έντυσαν» στα ερυθρόλευκα τον Αργεντίνο, αναφέροντας μάλιστα ότι ο σύλλογος του Πειραιά έκανε πρόταση στην ΑΕΚ που φτάνει το 1.8 εκατομ. ευρώ. Κάτι που διέψευσε για μια ακόμη φορά η ΠΑΕ, που ελπίζει ότι τις επόμενες μέρες θα δεχθεί προσφορά από την ρωσική Ανζχί. «Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Σκόκο από τον Ολυμπιακό, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα. Ούτε κρούση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος υπάρχει από την Ελλάδα», τόνιζαν.

Πηγή: gazzetta.gr