Μήπως έχετε ένα κλασικό μπάνιο με λευκά πλακίδια στους τοίχους και θέλετε να κάνετε μία αλλαγή αλλά δεν διαθέτετε το budget για να κάνετε μια ολική ή ακόμα και μερική ανακαίνιση; Υπάρχουν έξυπνοι τρόποι να μεταμορφώσετε το λουτρό σας με πολύ οικονομικές λύσεις και μία από αυτές είναι να χρησιμοποιήσετε για αρχή τουλάχιστον μονάχα μπογιά και πινέλο.

Υπάρχει στα social media ένας πολύ ενδιαφέρων λογαριασμός με προτάσεις διακόσμησης που ανήκει στην Kate Rose Morgan, η οποία ασχολείται με το ντεκόρ εσωτερικών χώρων και είναι η συγγραφέας του βιβλίου Dopamine Decor. Η Kate Rose Morgan αγαπά πολύ τα έντονα χρώματα και ειδικά το ροζ.

Μέσα από τα βίντεό της προτείνει λύσεις διακόσμησης για σπίτια με χαρούμενα vibes, φωτεινές αποχρώσεις, πολλά και χαριτωμένα διακοσμητικά αντικείμενα που έχουν ως στόχο να ντοπάρουν τη διάθεσή μας με θετικά συναισθήματα. Σε ένα από αυτά τα βίντεο, δείχνει πως με ένα κουτί ροζ μπογιά και ένα πινέλο, βάφει μερικά από τα λευκά πλακίδια του μπάνιου της μεταμορφώνοντας το άχαρο άσπρο σύνολο σε μια ευχάριστη σκακιέρα που αλλάζει ριζικά την εικόνα του χώρου.

Δείτε στο βίντεο πόσο εύκολο και οικονομικό είναι ενώ στα επόμενα βίντεο μπορείτε να πάρετε ακόμη περισσότερες ιδέες για να αναδιαμορφώσετε το χώρο σας σύμφωνα με την pop art αισθητική της Kate Rose Morgan,όπως γιατί να αγοράζετε ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα, με ποιο γνώμονα να διακοσμείτε το χώρο σας, πώς να βάψετε την αυλή σας παστέλ, καθώς και ιδέες φωτισμού για να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας να μοιάζει μέρα νύχτα σα βγαλμένη από το ομορφότερο παραμύθι: