Μια φρικτή ιστορία κακοποίησης αναβιώνει στα δικαστήρια, με έναν άνδρα να κατηγορείται ως σεξουαλικό αρπακτικό, καθώς επί μια 10ετία νάρκωνε τη σύζυγο και έβαζε αγνώστους να τη βιάσουν.

Ο Guardian έγραψε σε σχετικό δημοσίευμα, ότι πρόκειται για τον 72χρονο Dominique P. από τη Γαλλία που συνελήφθη το 2020 και δικάζεται φέτος. Τότε, ο άνδρας εντοπίστηκε σε ένα μαγαζί ρούχων να βιντεοσκοπεί κρυφά τις γυναίκες στα δοκιμαστήρια.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες επί τόπου και στη συνέχεια έκαναν έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, ώστε να δουν αν διακινούσε τα βίντεο που τράβηξε. Ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωποι με κάτι χειρότερο. Εντόπισαν δεκάδες αρχεία με πρωταγωνίστρια την επίσης ηλικιωμένη σύζυγό του, η οποία ναρκωμένη βιάζονταν στο κρεβάτι τους από αγνώστους.

Συνολικά, έχουν συλληφθεί 50 άνδρες -ανακρίθηκαν αρκετά περισσότεροι- για τον βιασμό της γυναίκας, ενώ ανάμεσά τους εντοπίζονται στρατιώτες, αστυνομικοί, πυροσβέστες, υπάλληλοι κτλ.

Με βάση το δημοσίευμα, ο άνδρας περιγράφεται ως σεξουαλικό αρπακτικό, τόσο γιατί διώκεται για παλαιότερες παρόμοιες υποθέσεις, όσο και γιατί είχε οργανωμένο σχέδιο για να μη γίνει αντιληπτός από την οικογένεια.

Παντρεμένος για 50 χρόνια με τη συγκεκριμένη γυναίκα και πατέρας τριών παιδιών, υποστήριξε ότι ξεκίνησε την κακοποίηση της συζύγου πριν 10 χρόνια. Τότε, κρυφά ξεκίνησε να βάζει βαριά υπνωτικά στο φαΐ και το ποτό της, ώστε να τη ναρκώσει.

Στη συνέχεια, την έβαζε γυμνή στο κρεβάτι τους και ρύθμιζε τη θερμοκρασία στο χώρο, ώστε να μην ξυπνήσει. Ύστερα, προσκαλούσε άνδρες που γνώρισε στο διαδίκτυο για να τη βιάσουν, ενώ εκείνος τραβούσε βίντεο.

Μάλιστα, τούς απαγόρευσε να μιλούν, να έχουν έντονα αρώματα ή μυρωδιές, αλλά και να μην έχουν καπνίσει πριν, ώστε να μην κινήσουν υποψίες. Παράλληλα, ισχυρίζονταν πως η σύζυγος μπορεί να έχει Αλτσχάιμερ, όταν ανέφερα πως δεν ένιωθε καλά ή δεν θυμόταν τι έγινε το προηγούμενο βράδυ.

Οι παλαιότερες υποθέσεις

Αρχικά, οι αρχές θεωρούσαν ότι ο Dominique P. κακοποιούσε μόνο τη σύζυγο του, αλλά στην πορεία της έρευνας εντόπισαν την εμπλοκή του σε τουλάχιστον δύο ακόμη υποθέσεις.

Ο άνδρας όσο εργαζόταν δραστηριοποιούνταν στο χώρο των μεσιτικών και κατηγορείται πως το 1991 βίασε, δολοφόνησε και ακρωτηρίασε την 23χρονη κτηματομεσίτρια Sophie Narme.

Επίσης, κατηγορείται πως το 1999 αποπειράθηκε να βιάσει μια 19χρονη κτηματομεσίτρια, στην οποία είχε συστηθεί ως πελάτης με ψεύτικο όνομα.

Πλέον, οι αρχές θεωρούν πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος παρά την προχωρημένη ηλικία του, ενώ εκτιμούν πως υπάρχουν κι άλλα θύματα που ενδεχομένως φοβούνται να μιλήσουν ή μπορεί να έχουν πεθάνει.