Φανταστείτε το εξής: Εσείς και οι φίλοι σας μαζεμένοι στο σαλόνι, ο καναπές γεμάτος, τα σνακς στη θέση τους, και η τηλεόραση να δείχνει τα καλύτερα ματς της εβδομάδας. Όλα αυτά χάρη στη νέα, συναρπαστική συμφωνία που φέρνει τα αθλητικά κανάλια της Nova και της Cosmote κάτω από την ίδια στέγη! Από τη νέα σεζόν, οι συνδρομητές της Nova θα απολαμβάνουν ένα ασυναγώνιστο πακέτο αθλητικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα των Novasports και Cosmote Sport. Και το καλύτερο; Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα EON της Nova!

Η Nova ανακοινώνει την ένταξη των καναλιών Cosmote Sport στην πλατφόρμα της, φέρνοντας έτσι στους συνδρομητές της μια μοναδική εμπειρία θέασης. Η νέα αυτή συμφωνία ενισχύει το αθλητικό πακέτο της Nova, κάνοντας την πλατφόρμα EON το απόλυτο σημείο αναφοράς για κάθε λάτρη του αθλητισμού. Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι τένις και μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν όλα τα αγαπημένα τους αθλήματα και διοργανώσεις σε ένα μέρος.

Αυτή η στρατηγική κίνηση της Nova επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο στους συνδρομητές της, δημιουργώντας έτσι μια απαράμιλλη εμπειρία αθλητικής ψυχαγωγίας. Με την ενσωμάτωση των καναλιών Cosmote Sport, οι φίλοι του αθλητισμού θα μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανά όλους τους σημαντικούς αγώνες και διοργανώσεις από την άνεση του σπιτιού τους, ή όπου κι αν βρίσκονται, μέσω της προηγμένης πλατφόρμας EON.

Το νέο αυτό πακέτο περιεχομένου προσφέρει, λοιπόν, έναν αξεπέραστο συνδυασμό αθλητικής κάλυψης, καθιστώντας τη Nova κορυφαίο προορισμό για όλους τους φανατικούς των σπορ. Είτε πρόκειται για τη συναρπαστική δράση της Premier League, τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα της EuroLeague, είτε για τα καρδιοχτυπήματα του Roland Garros, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πλέον όλα αυτά και πολλά περισσότερα στη διάθεσή τους.

Η Nova δεν προσφέρει μόνο την πιο ολοκληρωμένη αθλητική κάλυψη, αλλά το κάνει και με τρόπο που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πειρατεία περιεχομένου. Προσφέροντας όλο το premium αθλητικό περιεχόμενο σε ανταγωνιστικές τιμές και σε μία ενιαία πλατφόρμα, κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και τη διασφάλιση ότι οι συνδρομητές της απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χωρίς να καταφεύγουν σε μη νόμιμες λύσεις.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία αθλητικής θέασης, που σας φέρνει κοντά σε όλα όσα αγαπάτε, χωρίς κανένα συμβιβασμό! Η Nova, με αυτή τη νέα προσθήκη, μετατρέπει την τηλεθέαση σε μια πραγματική γιορτή για κάθε φίλαθλο, προσφέροντας μια αξεπέραστη εμπειρία αθλητικής ψυχαγωγίας που δεν πρέπει να χάσετε!

Και φυσικά, μαζί με τα κανάλια Novasports και Cosmote Sport απολαμβάνετε ταυτόχρονα παγκόσμιες πρεμιέρες των καναλιών Novacinema και τα περισσότερα κανάλια για παιδιά. Αν είσαι συνδρομητής Nova σε προγράμματα σταθερής Fiber, η πλήρης τηλεοπτική εμπειρία έρχεται στα χέρια σου με μόνο 21€/μήνα επιπλέον. Επιπρόσθετα, μπορείτε να βρείτε νέα συνδυαστικά προγράμματα Fiber EON+ με ταχύτητες Internet από 50 Mbps έως 1 Gbps, ξεκινώντας από μόλις 47€/μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία και τις αθλητικές διοργανώσεις που καλύπτονται μπορείτε να βρείτε εδώ.