To Money Drop, το ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων έρχεται στον Alpha, με τον μοναδικό Φάνη Μουρατίδη στο τιμόνι της παρουσίασης.

Για τον ταλαντούχο ηθοποιό, είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στον στίβο της τηλεπαρουσίασης και αποκάλυψε έναν από τους λόγους που μετά από αλλεπάλληλες προτάσεις ανά τα χρόνια να παρουσιάσει κάποιο τηλεπαιχνίδι, επέλεξε να κάνει το ντεμπούτο του στο Money Drop:

«Για αρκετά χρόνια βρίσκομαι αντιμέτωπος με την πρόκληση του να αναλάβω χρέη παρουσιαστή σε κάποιο τηλεπαιχνίδι αλλά οι προτεραιότητες και οι συνθήκες της ζωής μου ήταν εντελώς διαφορετικές. Η παρουσίαση του Money Drop έρχεται τώρα σε μία πολύ ιδιαίτερη συγκυρία για εμένα. Είχα προτάσεις για να κάνω τηλεοπτική σειρά αλλά ένιωθα ότι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία, μετά την προηγούμενη σειρά, και να τρέξω γι’ αυτό το σκοπό. Ένιωθα την ανάγκη να δοκιμαστώ σε κάτι εντελώς διαφορετικό και πάνω σε αυτή τη συνθήκη, ήρθε η πρόταση να παρουσιάσω το Money Drop. Το Money Drop ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, στο κομμάτι του εαυτού μου που ήθελε να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία».

Το Money Drop αποτελεί το μοναδικό τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες ξεκινούν να παίζουν, έχοντας ήδη στα χέρια τους το έπαθλο: 200.000 ευρώ! Πόσα από αυτά τα χρήματα θα καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού;

Γνώσεις, καλή συνεργασία και ταχύτητα χρειάζεται το κάθε δίδυμο παικτών που συμμετέχει στο Money Drop. Μόνο 8 ερωτήσεις βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς και το υψηλό χρηματικό έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Δείτε το τρέιλερ