Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η πρώτη φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μαράια. Ο ΑΝΤ1 προέβαλε την πρώτη αυτή εικόνα, η μόνη που έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής και δείχνει τον γαμπρό Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη νύφη Μαράια στον πρώτο τους χορό μετά τον γάμο.

Μετά από μια δεκαετία σχέσης και τρία παιδιά – τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα – ο Γιάννης και η Μαράια αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στο «Costa Navarino». Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε ακριβώς την ώρα της δύσης προσφέροντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, την ώρα που το ζευγάρι αντάλλασσε τους όρκους του. Μετά την τελετή ακολούθησε η δεξίωση παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων, και ένα ξέφρενο πάρτυ μέχρι το πρωί. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο στενός φίλος και συμπαίκτης του «Greek Freak», ο Κρις Μίντλετον.

Στη δημοσιότητα έφερε ο ΑΝΤ1 και το δώρο του ζευγαριού στους καλεσμένους του που ήταν ένα μπουκάλι ροζέ κρασί με το όνομα της Μαράια και το οποίο είναι παραγωγής του Γιάννη Αvτετοκούνμπο, ο οποίος επένδυσε πρόσφατα σε επιχειρήσεις οίνου της περιοχής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας έχουμε μαζί μας σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Ευχόμαστε να απολαύσετε την διαμονή σας και να φτιάξετε όμορφες αναμνήσεις», έγραφε η κάρτα.

Στον γάμο του ζευγαριού έδωσαν το παρών σημαντικοί VIP καλεσμένοι από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο. Μερικοί από αυτούς ήταν ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Ουίλιαμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς και οι πρώην συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γουέσλι Μάθιους και Τζρου Χόλιντεϊ.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, και ο Ολυμπιονίκης Εμμανουήλ Καραλής.