Σίγουρος για την αθωότητα του Στέφανο Μάουρι είναι ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο. Ο Μάουρι που φέρεται να είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων περιμένει την απόφαση του αθλητικού δικαστή, η οποία θα είναι αθωωτική, σύμφωνα με τον Λοτίτο.

Το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες που συγκλόνισε την Ιταλία συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας. Οι εκπομπές με θέμα τους παίκτες και τους προπονητές που εμπλέκονται στην υπόθεση συνεχίζουν να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε μια τέτοια εκπομπή στο συνδρομητικό «Sky» εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε γιατί εμπλέκεται το όνομα της ομάδας του στο σκάνδαλο. «Οι ομάδες και οι άνθρωποι θα πρέπει να λογοδοτούν για αυτά που έχουν κάνει και όχι για αυτά που δεν έχουν κάνει. Η Λάτσιο δεν έχει καμία σχέση με όσα συνέβησαν στο Ιταλικό ποδόσφαιρο και δεν βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να απολογούμαστε συνεχώς. Όσα έχει κάνει η ομάδα ήταν πάντα προς την κατεύθυνση της νομιμότητας», ανέφερε.

Ένας από τους παίκτες που φέρονται να έχουν συμμετοχή στο σκάνδαλο είναι ο Στέφανο Μάουρι, παίκτης – σύμβολο της Λάτσιο. Ποια είναι η άποψη του Λοτίτο; «Δεν ανησυχούμε για τον Μάουρι. Είναι αθώος και είμαι βέβαιος πως αυτό θα αποδειχτεί. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Θα φανεί πως όλα ήταν ψέματα. Πιστεύω τον παίκτη μου, δεν έχει σχέση με τα στημένα ματς.»

Ο Μάουρι, όμως, είναι τιμωρημένος, περιμένοντας την δευτεροβάθμια απόφαση του δικαστηρίου. Γιατί; «Δεν είναι σωστό να πληρώσει για τις λάθος επιλογές στις παρέες του. Και αυτό κάνει τώρα, είναι τιμωρημένος επειδή έκανε κακές παρέες, όχι κακές πράξεις», απαντά ο Λοτίτο, τονίζοντας πως για όλους στην ομάδα, ο Μάουρι είναι αθώος. Κάτι που μένει να αποδείξει και στο δικαστήριο.

Πηγή: sport-fm.gr