Στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος σχολίασε πως «σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Αυτό που τουλάχιστον έδειχναν οι προπονήσεις ήταν πως θα παίρναμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, δηλαδή την νίκη» και πρόσθεσε:

«Μπήκαμε άσχημα στο ματς. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πολύ νωρίς. Μετά είχαμε ένα μεγάλο διάστημα που αποπροσανατολιστήκαμε. Ήμασταν νευρικοί και αγχωμένοι.  Είχαμε δυσκολία στον ρυθμό του ματς. Μπορούσαμε να ανοίξουμε το ματς αλλά το κλείναμε.

Σπάνια καταφέρναμε να κερδίσουμε την δεύτερη μπαλιά. Στην ανάπαυλα είπαμε στους παίκτες πως πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Είχαμε πιο ποιοτική ομάδα και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Στο Β’ μέρος μπήκαμε πιο καλά.

Πιέσαμε πιο πολύ και κλέψαμε πιο πολύ μπάλες. Πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης και είχαμε τρεις με τέσσερις ευκαιρίες για γκολ.

Δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε να ξεκινήσουμε την φάση αυτή με νίκη αλλά δεν θα δραματοποιήσουμε την κατάσταση. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς.

Θα πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε τόσο καλά και να τα διορθώσουμε. Παράλληλα να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία του Β’ μέρος. Τα τρεξίματα και το πάθος που δείξαμε και ότι οι παίκτες μας έδειξαν πως θέλουν να κερδίσουν. Είμαστε θυμωμένοι και τσαντισμένοι, αλλά θέλουμε ν’ αλλάξουμε την κατάσταση».