Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την Κέρκυρα την Κυριακή στο Περιστέρι (15:00) τέθηκε ο Θανάσης Καραγκούνης. Ο νεαρός μέσος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης ξεπερνώντας τον τραυματισμό στο μάτι από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο οποίος τον κράτησε εκτός τις δύο προηγούμενες μέρες.

Ο Ντένις Επστάιν υποβλήθηκε σε εξέταση στο πέλμα και συμμετείχε στο μισό πρόγραμμα αποχωρώντας προς το τέλος περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Λογικά ο Γιώργος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του και τον Γερμανό εξτρέμ.

Την Πέμπτη η ομάδα θα συνεχίσει το πρόγραμμα των επισκέψεων της στα σχολεία του Περιστερίου πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι και θα επισκεφθεί το 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τη Κέρκυρα. Την αντιπροσωπεία θα αποτελούν οι Κώστας Γιαννούλης, Τάσος Καραμάνος και Αντώνης Αθανασίου.

Από αύριο επίσης ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα μέσω του Γραφείου Διαχείρισης Εισιτηρίων (17.00-20.00). Την Παρασκευή θα λειτουργήσει από τις 14.00 μέχρι τις 20.00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη Θύρα 7, 15 ευρώ στις Θύρες 2-4, και 40 ευρώ στη Θύρα 3. Για τον συνοδό του κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5 είναι 10 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr