Δεν μπόρεσαν να χαρούν τη χθεσινοβραδινή τους νίκη επί του Πανιωνίου στην ΑΕΚ. Μπορεί οι «κιτρινόμαυροι» να πέρασαν με 1-0 από τη Νέα Σμύρνη, αλλά στη φάση του γκολ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος διαπιστώθηκε τελικά πως υπέστη ρήξη προσθίου χιαστού στο αριστερό του γόνατο.

Το θετικό για την Ένωση είναι ότι διαπιστώθηκε πως ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να ποντάρει σε αρκετούς παραπάνω ποδοσφαιριστές του και να ανοίξει το rotation όταν εκείνος το επιθυμεί και όχι να το κάνει αναγκαστικά, λόγω τραυματισμών, όπως στην Τρίπολη. Ενώ φάνηκε πως ο Τάσος Μπακασέτας ανεβαίνει και μπορεί να καλύψει το κενό που αφήνει ο αρχηγός, όσο εκείνος θα είναι στα… πιτς. Χαρακτηριστική είναι η φάση του τέρματος, που «σέρβιρε»… μισό γκολ στον Σέρχιο Αραούχο.

Επίσης, στη συγκεκριμένη θέση μπορούν να ανταποκριθούν τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όσο και ο Πατίτο Ροντρίγκες, που μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ενώ, στην ΑΕΚ δεν ξεχνούν πως στο ρόστερ υπάρχει και ο Παναγιώτης Κονέ, που πλέον είναι σε κατάσταση να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Πάντως, βάσει των όσων προκύπτουν από τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται και η λύση της μεταγραφής τον χειμώνα, μόνο όμως σε περίπτωση που βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση και την προκρίνει ο Ισπανός τεχνικός. Δεν αποκλείεται αυτός ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, να μην είναι «δεκάρι», αλλά αριστερός εξτρέμ, καθώς σε εκείνη τη θέση αγωνιζόταν κατά κύριο λόγο ο Μάνταλος.