Διπλά κερδισμένος από τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας βγήκε ο Ολυμπιακός, καθώς πέραν των τριών βαθμών και μάλιστα με το επιβλητικό 6-0, είχε σαν όφελος και την παρουσία παικτών που έδειξαν έτοιμοι να προσφέρουν ερχόμενοι από τον πάγκο, αλλά και την ξεκούραση/προφύλαξη κάποιων «βασικών».

Ο Μάρκο Πάντελιτς είχε δύο γκολ, μία ασίστ και πληθωρική παρουσία στην αναμέτρηση, ο Φρανθίσκο Χαβίτο έστω και σε ρόλο δεξιού μπακ ήταν θετικός, πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ και έδειξε πως ίσως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες, ενώ καλές στιγμές είχαν οι Αμπντούν και Μόνχε.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε ικανοποιημένος από τις «ρεζέρβες» του, που θα χρειαστούν στη συνέχεια λόγω του φορτωμένου αγωνιστικού προγράμματος, στο οποίο πέραν του πρωταθλήματος και της Ευρώπης, έρχεται σύντομα να προστεθεί και το Κύπελλο.

Χωρίς ανάσα
Περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν στον Ολυμπιακό, καθώς ακολουθεί το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό και την Τρίτη το καθοριστικό παιχνίδι με την Άρσεναλ, αμφότερα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το ματς με τους Αγρινιώτες προέχει και σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν να έχουν και τρίτη απώλεια στην έδρα τους. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Κέβιν Μιραλάς.

Ο Μάρκο Πάντελιτς αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα και δίπλα του θα βρίσκεται ο Ράφικ Τζεμπούρ, που χθες πήρε ανάσες. Εκτός πλάνων είναι οι Φουστέρ, Φέισα, Μακούν και Γέστε, ενώ λογικά θα προφυλαχθούν οι Μέλμπεργκ και Ορμπάιθ για να είναι πανέτοιμοι στο ματς με την Άρσεναλ.

Πηγή: sportfm.gr