Η Εθνική Ελλάδας κοντράρεται με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ που σόκαρε τους πάντες, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δίνει θέσεις βασικών σε Γιαννούλη, Σιώπη και Κουρμπέλη.

Οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές, οπότε η αναμέτρησή τους είναι ντέρμπι κορυφής. Ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει φυσικά φαβορί και είναι οι Άγγλοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι χαμένη από χέρι.

Η Εθνική μας ομάδα θέλει το θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για τη βαθμολογία ή το γόητρο αλλά και για να το αφιερώσει στον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο αδόκητος χαμός του οποίου έχει κάνει πάρα πολύ βαρύ το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αφού όλοι είναι σοκαρισμένοι.

Οι 11άδες των δύο ομάδων για τον αγώνα στο Γουέμπλεϊ

Αγγλία (Λι Κάρσλεϊ): Πίκφορντ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στόουνς, Κόλγουιλ, Λιούις, Ράις, Γκόρντον, Σάκα, Πάλμερ, Φόντεν, Μπέλινγκχαμ.

Ελλάδα (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Βλαχοδήμος, Ρότα, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Τζόλης, Μπακασέτας, Μασούρας, Παυλίδης.