Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει σοκ σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το προφίλ της Εθνικής ομάδας, η οποία την Πέμπτη (10/10) θα αντιμετωπίσει την Αγγλία, να είναι μαύρο.

Είναι ένα από αυτά τα γεγονότα που σε παγώνουν και ακριβώς έτσι αισθάνονται όλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Στα 31 του χρόνια ο Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να περιμένουν, όπως και όλοι, για περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως και να έχει, τα νέα, φυσικά, έχουν ταξιδέψει και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία, χώρα στην οποία είχε γεννηθεί ο Μπάλντοκ και έπαιζε μέχρι και πριν λίγους μήνες, όπου η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τα «λιοντάρια» για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Το προφίλ, λοιπόν, του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι πλέον μαύρο σε ένδειξη πένθους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του να είναι σε κατάσταση σοκ και να περιμένουν κι αυτοί περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς έγινε αυτό που έγινε.

Τουίτερ Εθνική Ελλάδας