Η Εθνική Ελλάδας έχει μπροστά της το μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία για την 3η αγωνιστική του Nations League και η συμμετοχή του Χάρι Κέιν είναι αμφίβολη αφού στην προπόνηση της Τρίτης (8/10) έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Το αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα και τα «λιοντάρια» μοιράζονται την κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές και την Πέμπτη (10/10) θα κοντραριστούν στο Γουέμπλεϊ. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία πάντως θα αγωνιστεί με πάθος και χωρίς άγχος με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Όπως και να έχει, οι Άγγλοι είναι το φαβορί αλλά δεν είναι ακόμη σίγουροι για το αν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κέιν, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τρίτης. Ο αρχηγός των «λιονταριών» τραυματίστηκε στον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αλλά οι εξετάσεις που έκανε ήταν καθαρές.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά δεν είναι 100% έτοιμος και ο Λι Κάρσλεϊ θα περιμένει και την προπόνηση της Τετάρτης (9/10) για να δει αν θα μπορεί ή όχι να υπολογίζει τον Κέιν για το ματς με την Ελλάδα.