Το γκολ του Λιονέλ Μέσι δεν ήταν αρκετό για να βοηθήσει την Ίντερ Μαϊάμι να νικήσει στη Σάρλοτ, για την οποία σκόραρε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, με τελικό σκορ 1-1, ωστόσο, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ… λάνσαρε έναν νέο πανηγυρισμό.

Μετά το γκολ του, πανηγύρισε με μια κίνηση εμπνευσμένη από τους φίλους της MARVEL. Γυρνώντας προς τους συμπαίκτες του, κοίταξε τον ουρανό και έκανε μια κίνηση με τα χέρια κοντά στο σώμα του, σαν να ετοιμαζόταν να απογειωθεί. Με άλλα λόγια, «μεταμορφώθηκε» σε Ironman.

Αν και η Ίντερ Μαϊάμι δεν κέρδισε, ο Μέσι φαινόταν να απολαμβάνει τη στιγμή.

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επέλεξε το MLS, ένα πρωτάθλημα με λιγότερη πίεση σε σχέση με την Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του παραμένει πρώτη στην ανατολική περιφέρεια με 65 βαθμούς σε 31 αγώνες, ενώ η Κολούμπους Κρου ακολουθεί με 57 βαθμούς σε 30 αγώνες, καθώς πλησιάζει η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Μέσι δεν δίστασε να εκφράσει την οργή του στον διαιτητή, με τον οποίο ήταν σχεδόν συνεχώς εκνευρισμένος. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις, μετά από μια χαμένη ευκαιρία του Λουίς Σουάρες, θεώρησε ότι έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Πλησίασε τον διαιτητή και του φώναξε ότι οι αποφάσεις του δεν ήταν σωστές, προσθέτοντας: «Είσαι πουτ… γιος».