Με γκολ των Ράις και Γκρίλις στο πρώτο ημίχρονο η Αγγλία πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ιρλανδίας και μπήκε με το δεξί στο Nations League, συμμετέχοντας στον όμιλο στον οποίο βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδας.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, ήταν πιο επιθετικοί και δεν άργησαν τελικά να πάρουν και το προβάδισμα: Τετ α τετ του Γκόρντον, απόκρουση του Κέλεχερ, γύρισμα του Γκόρντον για τον Κέιν που πλάσαρε στα σώματα και τελικά ο Ράις με δυνατό σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν μπορούσαν και στο 26′ η Αγγλία έβαλε βάσεις νίκης με το 0-2 με το πλασέ του Γκρίλις μετά το γύρισμα του Ράις που είχε την πάρει την κάθετη πάσα του Σάκα.

Οι δύο σκόρερ, Ράις και Γκρίλις, έχουν ιρλανδικές ρίζες οπότε αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς των γηπεδούχων, χωρίς όμως αυτό να τους επηρεάζει. Οι Άγγλοι, άλλωστε, ήλεγχαν πλήρως την κατάσταση όπως έδειχνε και το 81%-19% στην κατοχή μπάλας λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ο ρυθμός, όπως είναι λογικό, έπεσε, με τους φιλοξενούμενους πάντως να διατηρούν τον έλεγχο και να έχουν ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Μπόουεν για τρίτο γκολ αλλά ο Κέλεχερ είπε «όχι» όσες φορές χρειάστηκε.