Μπορεί η απόδοσή του στον Ολυμπιακό να μην ήταν και η καλύτερη δυνατή, γι’ αυτό και διακόπηκε πρόωρα η συνεργασία τους άλλωστε, παρ’ όλα αυτά ο Χάμες Ροντρίγκες παραμένει ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστής της Νοτίου Αμερικής και το Netflix θα ασχοληθεί εκτενώς μαζί του.

Ήταν Σεπτέμβριος του 2022 όταν οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωναν την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού μέσου προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών τους. Ενθουσιασμός που σιγά-σιγά κόπασε, όμως, αφού οι εμφανίσεις του δεν ήταν ανάλογες της αξίας τους.

Έτσι, τον Απρίλιο του 2023 οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, με τον Χάμες να υπογράφει στη συνέχεια στη Σάο Πάουλο και να παίρνει τα πάνω του, έχοντας εξαιρετική απόδοση στο φετινό Κόπα Αμέρικα με την Κολομβία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη για να υπογράψει στη Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία θα είναι η δεύτερη ισπανική ομάδα γι’ αυτόν μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ροντρίγκες, με λίγα λόγια, περνάει τη δεύτερη… ποδοσφαιρική νιότη του στην ηλικία των 33 ετών και το Netflix κάνει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του και την καριέρα του, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer.