Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φιλοξενήθηκε στο Proteas Hoop Lab, μίλησε με τα παιδιά και απάντησε στις ερωτήσεις τους, αποκαλύπτοντας ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού θα ήθελε στον Ολυμπιακό αλλά και ποιος προπονητής είναι ο καλύτερος αντίπαλος που είχε ποτέ.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε με τα παιδιά που παίρνουν μέρος στο Proteas Hoop Lab, έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους και άκουσε τις ερωτήσεις τους, με τις απαντήσεις του να έχουν ενδιαφέρον.

Ερωτηθείς, για παράδειγμα, για το ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού θα ήθελε στον Ολυμπιακό απάντησε πως αυτός είναι ο Κέντρικ Ναν, παίκτη που ήθελαν οι Πειραιώτες το περσινό καλοκαίρι αλλά τελικά υπέγραψε στους «πράσινους».

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρτζώκας αποθέωσε τον Γουόκαπ λέγοντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης για έναν προπονητή ενώ αν έπρεπε να επιλέξει τώρα μια 5άδα για την Ευρωλίγκα αυτή θα αποτελείτο από τους Γουόκαπ, Ναν, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Ταβάρες.

Σχετικά με τον Κάνααν και την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας είπε ότι «ήταν σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, αλλά δεν τον κρατήσαμε διότι θέλαμε δίπλα στον Γουόκαπ ένα παίκτη με δημιουργία και όχι μόνο εκτέλεση», ενώ κλήθηκε να απαντήσει και στο ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής που αντιμετώπισε ποτέ.

«Στο επίπεδο της Euroleague υπάρχουν μόνο εξαιρετικοί προπονητές που αξίζουν όλοι τους σεβασμό. Αν θα πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον αυτός θα είναι δικαιωματικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τις εννέα Ευρωλίγκες που έχει κατακτήσει», ήταν τα λόγια του.