Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 83-76 από τον Παναθηναϊκό στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Basket League και ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, προσθέτοντας ότι… δεν θα το κάνει για να μην είναι «ο κλασικός γραφικός όπως κάνουν οι άλλοι».

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο ΟΑΚΑ με στόχο την τρίτη νίκη που θα τους έδινε και το πρωτάθλημα αλλά τελικά οι «πράσινοι» επικράτησαν και μείωσαν σε 2-1, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί και 4ο παιχνίδι, την Τετάρτη (12/6) στο ΣΕΦ.

Όπως και να έχει, ο Μπαρτζώκας μίλησε στην ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, προσθέτοντας ότι δεν θα γίνει γραφικός όπως άλλοι που γκρινιάζουν για τα σφυρίγματα.

«Αφήσαμε πάρα πολλά αριστερά ντράιβ του Ναν και του Σλούκα και πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι. Βέβαια, επηρέασε τον τρόπο που παίξαμε αμυντικά ο τρόπος που σφύριξαν οι διαιτητές από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός είχε 10 βολές παραπάνω σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εγώ δεν θα είμαι ο κλασικός γραφικός όπως κάνουν οι άλλοι που γκρινιάζουν για τη διαιτησία. Θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι σε καταστάσεις όπως αυτές στο παιχνίδι της Τετάρτης στο γήπεδό μας», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.