Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 16χρονος στον Πύργο γιατί σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν ακόμα τρεις συνεργοί του, ηλικίας 19, 18 και 12 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι ο 16χρονος, ενεργώντας κάθε φορά με διαφορετικό συνεργό, διέπραξε τις εξής κλοπές:

Στις 19 Ιανουαρίου 2014, μαζί με τον 12χρονο, αφαίρεσαν από ελαιοστάσιο 44χρονου στην Κορυφή Ηλείας, σιδερένια κιγκλιδώματα μαζί με τις βάσεις τους.

Στις 11 Ιανουαρίου 2014, μαζί με τον 18χρονο, αφαίρεσαν από αγρόκτημα 32χρονου στην Ξυλοκέρα Ηλείας, δύο λαμαρίνες και τέσσερις σχάρες φρεατίων.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2013 μαζί με τον 19χρονο, διέρρηξαν αποθήκη αγροκτήματος 63χρονου στην Ξυλοκέρα Ηλείας, και αφαίρεσαν μεταξύ άλλων, ένα γεωργικό μηχάνημα, τέσσερις βάνες, τέσσερις τροχούς με τις ζάντες, εξήντα δίμετρους σωλήνες περίφραξης και πλήθος εργαλείων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Πηγή: thebest.gr