Συνεχίζει να μονοπωλεί την επικαιρότητα η υπόθεση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γνωστό δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Σήμερα, φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, αφού όπως είναι γνωστό υπάρχουν δυο γάμοι και τρία παιδιά.

Μάλιστα, η γυναίκα αναφέρθηκε και στην ψυχολογική κατάσταση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για την οποία είπε ότι «είναι ράκος».

«Γνωρίζω το ζευγάρι περίπου δέκα χρόνια. Είναι κάτι πάρα πολύ στενάχωρο για όλους μας και επειδή πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα, από αυτά τα οποία έχουν συμβεί», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση για το αν είχε φανεί βίαιος ο δικηγόρος είπε: «Όχι, φυσικά ήταν ένας ευχάριστος, πράος άνθρωπος ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση προς τη σύζυγό του. Δεν περιμέναμε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι πολύ άσχημο και για τους δυο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

«Τα παιδιά την αγαπούσαν, όπως κι εκείνη τα παιδιά. Πιστεύω ότι όλα θα εξομαλυνθούν και οι σχέσεις τους θα συνεχίσουν να υπάρχουν όταν περάσει αυτή η κρίση. Μην ξεχνάμε ότι τα δυο κοριτσάκια είναι από τον πρώτο γάμο, είναι και αδελφάκια της μικρής τους κόρης. Μιλάμε για τρία αδελφάκια, είναι τρία κοριτσάκια, οπότε πρέπει να έχουν όλα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Έκαναν μαζί διακοπές, τα κορίτσια την ένιωθαν σαν φίλη τους. Απ’ ότι έχω δει οι σχέσεις ήταν άριστες μεταξύ τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την επίθεση που δέχθηκε ο δικηγόρος από συγκρατούμενό του είπε:

«Το θεωρώ πολύ φυσιολογικό γιατί ήταν ένας δικηγόρος που είχε ασχοληθεί με πολύκροτες υποθέσεις. Θα αντιμετώπιζε ανάλογες συνθήκες, είναι λόγω του βίου που είχε, λόγω της εργασίας του. Είναι πολύ λογικό αυτό».

Σε άλλη ερώτηση για το αν είχε καταλάβει ότι είχαν χωρίσει απάντησε ότι: «Όχι ότι είχαν χωρίσει, αλλά ότι περνούσε μια κρίση σοβαρή ο γάμος του, ναι, μέχρι εκεί. Σε εμάς έδειχνε ότι υπεραγαπά τη σύζυγό του».

Τέλος, για την κατάσταση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου το τελευταίο διάστημα είπε: «Είναι ράκος και εκείνη. Είναι πολύ πιεσμένη. Η κοινή τους ζωή είναι αυτή τη στιγμή σε κοινή θέα. Δεν είναι κάτι εύκολα διαχειρίσιμο και δεν ήταν ένα ζευγάρι που αναζητούσε προβολή τέτοιου είδους ή προβολή γενικά. Είχαν την προβολή μέσω της δουλειάς τους και νομίζω ότι δεν θα πίστευε κανένας ότι αυτή τη στιγμή θα προβάλλονται μέσω της κοινωνικής τους ζωής».