«Υπάρχει ενδεχόμενο ο Λύτρας να βγει έξω με βραχιολάκι;», ρωτήθηκε στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού MEGA ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, με τον ίδιο να εκτιμά: «Δεν τον βλέπω να βγαίνει. Αιτήσεις έχουν όλοι δικαίωμα να κάνουν».

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, απάντησε και στο εάν έπρεπε να εξεταστεί ή όχι το αυτοκίνητο του Απόστολου Λύτρα, μέσα στο οποίο έγινε ο ξυλοδαρμός της συζύγου του από τον ίδιο.

«Δεν υπήρχε λόγος να εξεταστεί το αυτοκίνητο του δράστη. Όταν έφυγε η δικογραφία από την Αστυνομία, αυτό που γνωρίζαμε εμείς και από τον δράστη και από το θύμα ήταν ότι είναι ένα ατύχημα. Δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει κακοποίηση στο όχημα.

Στη συνέχεια, κατά την ανάκριση το θύμα παραδέχτηκε στον ανακριτή τι έγινε και ο θύτης το ομολόγησε, άρα δεν ψάχνουμε κάποιον άγνωστο δράστη για να ερευνηθεί το όχημα.

Η Porche δεν είναι υπό εξέταση. Δεν θα μας βοηθούσε σε κάτι παραπάνω στην έρευνα.

Η Αστυνομία παραμένει έξω από το σπίτι της συζύγου του με περιπολικό, όπως και σε πολλά άλλα θύματα», τόνισε η κ. Δημογλίδου.

«Είναι διαπιστωμένες οι σωματικές βλάβες και ιατροδικαστικά, υπάρχει και ομολογία και του ιδίου και του θύματος. Επομένως, δεν έχει νόημα», ανέφερε και ο κ. Κατερινόπουλος.