Αισιόδοξος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εκφράζοντας την εκτίμηση πως σε ενδεχόμενες εκλογές οι πολίτες θα του δώσουν μεγάλο ποσοστό.

«Ένα από τα καλύτερα νομοσχέδια, είναι αυτό για τα κόκκινα δάνεια», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ενώ αναφέρθηκε και στην εξαιρετική, όπως είπε, συνεργασία που είχε με τον έως πρόσφατα υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια, ξεκαθαρίζοντας ότι όσα ειπώθηκαν για τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια απηχούσαν μόνον προσωπικές του απόψεις.«Ό,τι είπε δεν δεσμεύει την κυβέρνηση, είναι δικές του σκέψεις» δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

«Εμείς ακολουθούμε την πολιτική μας από το 2009 έως σήμερα. Γι’ αυτό συμφωνήσαμε με τη ΝΔ» σημείωσε και εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «ο κόσμος δεν μπορεί να λέει ότι δεν ήξερα ή δεν κατάλαβα. Μόνο υποσχέσεις με αντίκρισμα πρέπει να ψηφίζει ο κόσμος. Όταν δεν μπορείς να αλλάξεις του Σγουρού τον προϋπολογισμό πώς θα αλλάξεις σε ένα βράδυ το μνημόνιο;» κατέληξε.