Απάντηση στον στιχουργό και οπαδό του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκο Μωραΐτη, για τις καταγγελίες πως κρύβεται πίσω από λογαριασμό troll που επιτίθεται στον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο Κωνσταντίνος Δήμτσας, επικεφαλής του φιλανθρωπικού οργανισμού της Εκκλησίας της Ελλάδας «Αποστολή».

Με εξώδικο που έστειλε στον στιχουργό, ο Κωστής Δήμτσας διαψεύδει κατηγορηματικά πως βρίσκεται πίσω από τον λογαριασμό Marka2, ενώ τονίζει πως με κανέναν τρόπο δεν εμπλέκεται στη συγκεκριμένη εσωκομματική αντιπαράθεση. Παράλληλα, τον καλεί να ανασκευάσει, αλλιώς προτίθεται να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή.

Ο Νίκος Μωραΐτης πριν από λίγες ημέρες είχε γράψει: «Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, διορισμένος διοικητής του Αγίου Όρους από τον Αλέξη Τσίπρα ή αλλιώς Marka2 (ο λογαριασμός που διεξάγει καθημερινό ανελέητο πόλεμο στο «Χ» κατά του εκλεγμένου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ), αναπαράγει δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος με αναφέρει ως «επώνυμο τρολ του Κασσελάκη.

Εγώ στη ζωή μου με κουκούλες δε ζω. Ό,τι γράφω είναι ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ και αναλαμβάνω την ευθύνη του.

Κατόπιν αυτών:

  1. Κύριε Δήμτσα, ανάκληση, συγγνώμη και την κουκούλα σας στην τσέπη.
  2. Κύριε Σπίρτζη, ο όρος «επώνυμο τρολ» δεν υπάρχει. Υπάρχει ή τρολ ή ΠΟΛΙΤΗΣ.
    Καταθέστε επωνύμως ότι είμαι έμμισθος του Κασσελάκη. Θα γίνει αμέσως αγωγή. Θα μου κάνετε τεράστιο δώρο.

    Έχετε τα κλειδιά του κόμματος. Πάρτε τα μισθολόγια.
    Αν έχω πάρει ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, βγείτε να το δηλώσετε δημόσια.
    Διαφορετικά, κλειστό το στόμα, καταπιείτε τον εμετό σας και σεβαστείτε την αντίθετη άποψη.
    Δεν είμαι πολιτικός, δεν σκοπεύω να πολιτευτώ, και κυρίως δεν είμαι Πρόεδρός σας να μου κάνετε πραξικόπημα με καταστατικό – κουρελόχαρτο. Είμαι πολίτης με δικαιώματα και όχι θήραμα στον τηλε-βάλτο που διαλέξατε για ζωή».

Στο εξώδικό του, ο κ. Δήμτσας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η ως άνω ανάρτησή σας, καθ’o μέρος αναφέρεται σε εμέ, είναι σκοπίμως συκοφαντική και προσβλητική της τιμής, της υπόληψης και της εν γένει προσωπικότητάς μου.

Με την ανάρτησή σας επιχειρείτε να με εμπλέξετε προσωπικώς, αναφέροντας το ονοματεπώνυμό μου και την ιδιότητα που είχα ως πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους, στην πολιτική αντιδικία η οποία εξελίσσεται εντός του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ γνωρίζετε, ή σε κάθε περίπτωση οφείλατε να γνωρίζετε, ότι:

1ον) Δεν είμαι διαχειριστής του εν λόγω λογαριασμού (‘’Marka2’’) ή οιουδήποτε άλλου ψευδώνυμου ή επώνυμου λογαριασμού σε οιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και

2ον) Η αυθαίρετη από μέρους σας εμπλοκή του ονόματός μου σε μια τέτοιου είδους αντιπαράθεση θα μου προκαλέσει, αδίκως και παρανόμως, ανυπολόγιστη ηθική, επαγγελματική και προσωπική βλάβη.

Μπορώ να αντιληφθώ την προσπάθειά σας να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας, τούτο όμως δεν σας επιτρέπει, με δηλητηριώδη μεθόδευση, να εμπλέκετε άκριτα το όνομά μου».