O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο ούτε από την αντιπολίτευση ούτε εντός Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status fm, είπε ότι ο ίδιος το πίστευε ότι θα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 2016 παρότι δεν το πίστευαν όλοι ούτε στη ΝΔ.

«Στη Νέα Δημοκρατία δεν το πίστευαν οι μισοί που τον έλεγαν “Κούλη”. Τώρα τον έχουν έξι χρόνια. Και απ’ ό,τι φαίνεται θα τον έχουν καμιά πενηνταριά ακόμη. Βλέπετε καμιά προοπτική; Ποιος θα τον αμφισβητήσει;» είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Τόνισε πως πολιτικό σύστημα του ενός κόμματος δεν υπήρχε ποτέ στην Ελλάδα. «Αστάθεια κυβερνητική υπήρχε, αλλά υπήρχαν εναλλακτικές. Τώρα τι εναλλακτική υπάρχει;» διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι αυτό είναι το μαράζι της αντιπολίτευσης.

Κληθείς να σχολιάσει ότι κάποιοι από την αντιπολίτευση, τόσο από τον ΠΑΣΟΚ όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνουν ότι θα κερδίσουν τον Μητσοτάκη, ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε: «Δεν υπάρχει κανένας. Αν Μητσοτάκης έκανε εκλογές τον Φεβρουάριο -που δεν θα κάνει- ποιος θα τον αντιμετώπιζε;».