«Τη χάρη δεν την έχει το όνομα, αλλά το καθαρό πρόγραμμα» σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης για τις αλλαγές που προτείνει για τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, μεταξύ των οποίων και στην ονομασία.

«Επιτέλους σταματήστε την ανούσια αντιπαράθεση!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ !! Οι οργανωτικές αλλαγές εξυπηρετούν την υλοποίηση του πολιτικού σχεδίου αλλαγής που επαγγέλλεσαι! Όχι τον έλεγχο του μηχανισμού που θες να επιβάλλεις!!» αναφέρει ο βουλευτής Χανίων στην ανάρτησή του, πετώντας τα… βέλη του στον Στέφανο Κασσελάκη.

Επιτελους σταματηστε την ανουσια αντιπαραθεση!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗ ΧΑΡΗ,ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ !!Οι…

Posted by Παυλος Πολακης on Tuesday, September 3, 2024

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε το όνομα «Συνασπισμός Σύγχρονης Αριστεράς», στην εισήγησή του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο υπόλοιπο της πρότασής του, ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει στο ασυμβίβαστο των βουλευτών, ώστε να μην συμμετέχουν σε κομματικά όργανα παρά μόνο στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.

Ακόμα οι βουλευτές θα μπορούν να εκλέγονται μόνο για τρεις θητείες και αν θέλουν να εκλεγούν για μια ακόμα θα πρέπει να αλλάξουν εκλογική περιφέρεια. Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως είχε προαναγγείλει εισηγήθηκε και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων για εθνικές και ευρωεκλογές μόνο με δημοψηφίσματα στα πρότυπα των πρόσφατων ευρωεκλογών